Liqui Moly Motoröl Additive Autopflege
Home | LIQUI MOLY sponsort het Hahn Racing Team tijdens de Europese truck-kampioenschappen

LIQUI MOLY sponsort het Hahn Racing Team tijdens de Europese truck-kampioenschappen

Hahn Racing


Jochen Hahn


Jochen Hahn hoopt zijn titel samen met de smeerstofspecialist te verdedigen


Mei 2017 – LIQUI MOLY en Europees kampioen Jochen Hahn beginnen samen aan het nieuwe seizoen van de FIA European Truck Racing Championship. De Duitse smeerstofspecialist ondersteunt de kampioen bij het verdedigen van zijn titel. Op 14 mei begint het nieuwe seizoen in het Oostenrijkse Spielberg.

Het meest populaire oliemerk van Duitsland voorziet meervoudig Europees kampioen Jochen Hahn en zijn team van oliën, vetten en producten voor de service en het onderhoud van de drie race-trucks. „Deze samenwerking bij het officiële Europese race-truck kampioenschap van de FIA vormt de sluitsteen van onze motorsportsponsoring dit jaar“, aldus Peter Baumann, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde marketing van LIQUI MOLY. Het bedrijf is al actief in het tourwagenracen en bij de wereldkampioenschappen motorrijden.

„Jochen Hahn is een van de succesvolste truckcoureurs van het moment. Hij is niet alleen enorm goed in wat hij doet, maar ook nog eens sympathiek en daarmee een perfecte boodschapper voor ons merk, waarmee we ons wereldwijde programma voor bedrijfswagens overtuigend onder de aandacht brengen“, zegt Peter Baumann. „En via het Europees kampioenschap voor racetrucks bereiken we precies het juiste publiek. Dat is dan ook de reden waarom we op nog een tweede internationale motorsportserie inzetten.“

In de motorsport worden grenzen verkend en soms overschreden. „De betrouwbaarheid en kwaliteit van alle componenten is dan ook extreem belangrijk. En hierbij speelt de motorolie natuurlijk een centrale rol“, benadrukt Jochen Hahn. „LIQUI MOLY voorziet ons van absolute topkwaliteit en brengt veel knowhow in. Daarvan zullen we op weg naar de strijd om de titel zeker profiteren.“


Nadere informatie krijgt u bij:
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Telefoon : +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Downloads

LIQUI MOLY sponsort het Hahn Racing Team tijdens de Europese truck-kampioenschappen - download - (Hahn_Racing_NL.docx | 129,7 KB)
Hahn Racing - download - (Hahn_Racing_2017_2.jpg | 4,5 MB)
Jochen Hahn - download - (Hahn_Racing_2017_1.jpg | 5,4 MB)


<< terug
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257352:004C7CE9